qubism.blogg.se

En liten blogg om mitt liv, tankar, äventyr och politik

Min mors bortgång

Hejsan, har inte skrivit här på ett tag då i torsdags så gick min mamma bort, naturlig orsak som vi vet just nu och vi får veta mera nästa vecka så uppdaterar mera då. Mår just idag sjukt skit men det har då det vart mycket gott igår hos morbror, vart bjuden på taco och efterrätt med härligt folk, sedan vart det lite skit när man kom hem tyvärr. Psyket känns sjukt tungt just nu men varit en hel del flängande överallt, mesta jag varit ute på säkert 1 år dom senaste dagarna. Vendela skulle kommit idag så skulle vi tända ljus för mamma och prata om henne men just nu känns det inte som jag klarar av det men det kommer en vecka med om det är så.
Idag blir det nog bara att allmänt ta det lungt, blir nog lite spel och serier samt blir säkert en liten fläng upp till Bettan.
 
Nae nu blir det göra en tallrik med fil och flingor. Vill tacka alla för stödet, det värmer sjukt mycket ska ni veta och även folk man inte ens känner eller ens har någon kontakt med idag har skrivit och beklagat. Vill även skänka en extra tanke till min syster Veronica som är på sjukhuset just nu då hon fått en sjukdom så hon ska ligga där ett par dagar, fan krya på dig!! ^^
Taggar: Bortgång;

Första dagen på Stadium

Hade idag första dagen på stadium och vart lite extra kort idag mot vad det ska vara. Vart mest att gå runt, träffa folk och se lite mera av stället. Enda lilla jobbiga stunden idag var på frukosten då när man var bland massor med folk men det fick bra ändå, satt med ett par personer och snackade skit. När man kom hem så gick man ner till affären med Jessica och Jimmy. Nu kollar man på LCS och twittrar lite random skit xD
I morgon blir det till 11:50 men kan bli tidigare beroende på hur mycket det finns att göra sedan blir det väl hem och nörda lite lol.
Den som har twitter kan ju följa mig då man är rätt aktiv och brukar lägga ut väldigt konstiga saker och random bilder. Qubism
 
Kram till er alla som tar er tid och läser min söta blogg, ha en bra kväll och ta hand om er, älska mera och hata mindre!
Taggar: LCS, Twitter, lol;

Bahamahablaha

Tja, kom inte på en bättre rubrik. Dagen har varit rätt soft då man var och planerade med arbetsfabriken om vad man ska göra och hur mycket. Vart onsdag, torsdag 5 timmar per dag sedan går det bra så ökar man. Blir att man är nu på utlastning nu så blir det säkert testa annat sedan.
Resten av dagen vart rätt lugn, vart dock sjukt irriterad på fb-gruppen "singel och sökande". Vart godkänd och la ut en bild på mig med texten: singel kille från Norrköping, du behöver inte vara snygg utan så länge du har en skalle att tänka med och ett varmt hjärta så är det bara att skriva. 30 min senare så vart man blockad, har försökt komma i kontakt med dom 2 admin som finns men efter någon timme så inget svar, har sett att han har läst.
Nu ligger man i sängen och ser under the dome, har så sjukt tråkigt att man nästa fick panik förut xD blir väl serier och små skriva med folk tills man somnar. Ta hand om er alla! Kram ^^

Smilla i Fredriks stol :D
Taggar: stadium, under the dome;

Stadium lagret

Har denna vecka haft det sjukt jobbigt då man inte sovit jätte bra, man har sovit timmarna man ska men dom har vaken varit bra sömn eller bra tider man sovit. Sitter just nu uppe och försöker sova så man inte är helt död i morgon men troligen blir det väldigt lite sömn denna natt så bara hålla tummarna att nästa natt blir bättre.
I fredags så var jag på stadium lagret för att se hur stället ser ut och få lite info om vad för slags arbete man kan få göra där, var sjukt intressant då det var väldigt mycket olika saker. Sade ja här under helgen så är bara att vänta in nu att dom på arbetsfabriken ska snacka med dom på stadium lagret för att bekräfta att man vill börja där, kommer troligen här under veckan att få veta när exakt man börjar där. Kommer iaf börja med 2 dagar i veckan och 5 timmar per dag sedan ökar man om det går bra under passen.
Är sjukt spänd över detta och tänker nästan konstant på det men även fasten man är orolig och nervös inför allt så är jag väldigt säker på att det går bra då att jobba i sig har aldrig varit ett problem och man är aldrig rädd för att ta i. Enda är ju just hur man kommer reager att vara bland MASSOR med nya människor och nytt ställe, blir säkert att man sover 24 timmar efter första passet eller något xD
 
Nae nu ska jag se vidare på Simpsons och se om man kanske kan somna igen. Ta hand om er och dom ni älskar!
Taggar: Arbetsfabriken, Arbetsförmedlingen, Stadium;