qubism.blogg.se

En liten blogg om mitt liv, tankar, äventyr och politik

Världsmästerskap i lol!

Hejhej bloggen!! XD Alltid velat skriva exakt så för får alltid upp i skallen som fjortis tjejerna säger "Hejhej bloggen!" men iaf så senaste tiden har inte hänt så jätte mycket direkt mera än man kollat på världsmästerskapen i league of legends. Det har gått grymt bra för europa och i kväll så börjar kvartsfinalerna och fortsätter lite sprida dagar fram till den 5/10 för då är finalen.
Mera än så har inte här tyvärr så därför man inte skrivit något direkt.
 
Något jag kom på nu är att se filmer där folk skadar sig själva genom att skära sig eller slå sig är fasen inte trevligt att tänka för oavsett hur bra jag mår just nu så tanken att göra det själv igen sitter fast och när man ser det på film så kommer direkt tanken att göra det, koppla bort den smärta som finns där inuti hela tiden. Visst jag skulle inte göra det nu då jag är stark nog för att klara mig utan det. Längtar dock till dagen man kan se sådana filmer utan att få upp den tanken men det kommer väl med tiden det med.
 
Nu blir det iaf att se vidare på filmen för fått skriva det jag vill. Dagarna framåt så blir det GTA V då bror får det idag(måndag) samt så blir det spela en del lol då jag behöver komma upp till silver tier så man får det runt min profil samt en speciel ward. Det är inte direkt svårt att komma upp dit och därför det är så kul att höra alla som är fast i brons 1-5 och klagar på att dom inte kommer upp pågrund av alla feeders och tards. Jag vet inte hur många games jag hade sådana men kom jag upp? Ja fan och jag kör supp så kan inte direkt carry:a ett lag mot dom som alltid kör typ top, jungle, mid eller ADC. Sitter man fast i brons så ska man vara där med och ingen annan stans.
 
Massor med kram till er som läser iaf <3

Riktigt grym helg!

Tjena alla fisar! Helgen har varit grymt skön då i fredags åkte man till stanoch vart upphämtad av min låtsas syster så åkte vi till först navestad för att hämta en polare till hennes barn och sedan åkte vi till söderköping(där dom bor). Väl där så packade dom ner och snackade en hel del skit med Vendela(låtsas syster), sedan när dom var klara så åkte vi ut på landet där jag lagade maten(pomme, kotlett, revben och något annat kött) medans barnen red med hästarna lite. Senare den kvällen så satt vi mest och snackade, gick och la oss runt 22-23.
Vaknade upp runt 11 och då hade även pappa kommit dit så umgicks med honom hela dagen, vart att läsa lite bok med. Åkte även och hämtade lite kräfter som bonden hade fångat, visst vart bara 4 men han hade en bunke sedan tidigare han hade fångat.
Jag vart grillmästare samt grillspettgörare och ja vart grymt gott all mat förutom kräftorna för det äter jag inte.
Senare på kvällen så gick vi bort till en stuga dom hade liten bit in i skogen där om dansade och tjoade, en annan kunde inte vara där inne då dom hade eldat så man höll på att få andnöd.
Jag och pappa fick skjuts in till Norrköping igen så sov jag hos en polare då jag inte hade lust att vänta 2 timmar i stan. Dagen efter så åt vi frukost och sedan gick ner till stan där man handlade lite små skit. Vi gick upp till hennes mamma där vi fikade och hon hjälpte med hennes mobil lite.
När man kom hem så vart det ett skönt bad sedan vart det att läsa allt man hade missat i nyheter och på alla sidor man är med xD nyheter tog det mig drygt 6 timmar innan jag var i kapp, bloggarna typ 2 min och fb fuck that typ bara skit ändå.
 
En polare kommer hit snart och då blir det snacka skit med honom ett tag. Ni får ha det bra och ta hand om er alla. Låt ingen trycka ner dig på något sätt för om den gör så har den inget i era liv att göra <3 Kram o puss till alla fina läsare :D
Hade lite tråkigt i badet xD
 

Ny blogg, igen!

Hejsan jag heter Rickard Karlsson och bor en bit utanför Norrköping med min katt Smilla.
Jag har haft flera olika bloggar men den senaste var den största, tog bort den av att jag tappade lusten att skriva av olika anledningar som jag inte kommer skriva här men varför jag gjorde denna blogg är mest för mig själv, att skriva av mig mina tankar och det som händer så den som vill skriva hat mot mig skriv gärna på fb eller skype i stället så man kan ha en bra konversation.
 
Nu har jag skrivit om det ultra tråkiga så ska väl skriva lite om mig själv.
Jag har utbildningen barnskötare men har tappat nyfikenheten med det jobbet efter psyket gick ner(kommer skriva mera om det senare) så jag tappade allt med det sociala. Nu så försöker jag få jobb inom det mesta, så ja jag är arbetslös men jobbade som teknisk supporter för bredbandsbolaget under ett tag.
Mitt psyke just nu är rätt bra mot vad det var för ett tag sen då jag hade flera olika "diagnoser" eller vad fan man ska säga, jag var självmordsbenägen, självdestruktiv(skärde mina armar och ben och varit fri från det nu i 3-5 månader) och socialfobi. Det värsta sakerna har släppt men får i bland lite socialfobi(mår illa om det blir för mycket men släpper rätt snabbt) samt lite självmordstankar dock är dom rätt små, är mera tankar bara om hur man kan göra det.
 
Just nu står mitt liv rätt stilla men det är eget val med på alla fronter. Är singel men har känslor för en, dock känns det inte som att det kommer gånågonstans mera än där det är nu men bara hålla tummarna att det går framåt med tiden.
Arbetslös som sagt men det är med av eget val(smått iaf) dock något jag ska försöka fixa snart.
Vet inte vad mera man ska skriva just nu men det kommer i framtiden det med ^^ Drar med en riktigt het bild på mig med :D
 
Kram och pussar till alla ni fina personer som tar er tid att läsa <3 ^^
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.