qubism.blogg.se

En liten blogg om mitt liv, tankar, äventyr och politik

Amsterdam

Tjena ville bara skriva en sista uppdatering innan man ska åka till Amsterdam, det är inte dags än men man håller sig vaken nu fram till kl 15-16 och då blir det att sova för att sedan runt 2-3 på natten åka mot flygplatsen. Börjar bli riktigt seg i huvudet just nu vilket är riktigt bra för då vet jag att snart blir jag övertrött och då kommer jag klara mig gott och väl till 15 då man ska sova, fram tills dess blir det nog mest att spela och se på serier samt troligen dra över till Jimmy och Jessi senare så man vaknar till lite men det får man se beroende på HUR trött man blir.
Vad man ska göra har man redan skirivt ett par ggr men för dom som missat så tar jag det kort, Jessi och Jimmy ska på konsert(One OK rock), vaxmussiumet, hamnen sedan blir det mest softa och måste visa red light för dom som inte varit där.
 
Nae nu blir det se vidare på serier och klicka runt lite på nätet tills folket börjar vakna till igen då en del lagt sig någon timme så dom orkar vara vakna till 15-16. Ni alla får ha det så grymt bra och kommer så klart efter den 2 skriva om både resan samt halloween festen man ska dra till på den 1:e ^^ Massor med kramar <3
 
 

En del dagar är bättre än dom andra

Min moster har varit på sjukhuset ett par veckor av olika problem och kom hem igår så gick upp för att säga hej samt se hur det är med henne och allt. Idag så gick man upp vid 9 för att hjälpa syster bära lite saker hon hade köpt och behövde hjälp med och som hjälp fick man lite bullar samt ska få ta över hennes killes iphone om ett par dagar då min är påväg att paja tyvärr sedan bror fick ett par olika byxor. När man kom hem så gick man och sov ett par timmar då man inte sov direkt mycket i natt, sen runt 17 så gick vi upp till moster för att äta liten familje middag vilket var riktigt skönt att göra och något vi ska göra oftare, då kanske man själv med kan göra någon riktigt god middag :D
Just nu så sitter man och ser lite cops efter ha sett nya man of steel, den var inte exakt så som jag hade tänkt mig men helt klart godkänd och värd att se. Efter detta blir det väl se någon annan film för har en del jag vill se som jag fått hem men får se vad som händer ^^
 
Massor med kramar till er alla <3

Senaste veckan

Senaste veckan så har det väl hänt lite iaf, har varit hos en polare, Emelie, där man vart bjuden på grymt god mat(skinstek, potatis, brunsås, svamp sås samt moröter i citron och socker) sedan vart det en hel del film och annat snask senare på kvällen. Kollade på filmen Sinister och brukar inte hoppa men kollar man film med Emelie då hoppar man för att hon hoppar till, visst hoppade till en gång där jag inte alls var berädd på VAD som skulle komma fram.
Var i dag nere på stan där man fixade med papperna så man får pengar men även frågat lite om öppna eget. Har haft en tanke i många år om att just öppna eget men inte vetat vad men för ett tag sedan så snackade polarna och jag om ett e-sports cafe/krog/bar, dvs alltså ett ställe där man kan äta, dricka medans man kollar e-sporter som exempel DOTA 2, League of Legends och liknande spel. Enda jobbiga är att det måste nog bli lite större än vad det är just nu i Sverige men tror om 5-10 år så kanske det skulle kunna funka att öppna, vilket ger tid för mig att fixa av med skit saker jag vill göra innan.
Dom närmsta dagarna blir det inte alls något att göra typ mera än på måndag ska man till ett möte på arbetsförmedlingen, annars blir det bara att vänta in den 28:onde att komma då man ska åka till Amsterdam igen. Denna gång blir det inte en festrunda som sist utan nu ska Jimmy och Jessi till en konsert för att se One OK rock samt så ska vi dra till vaxmuseet sedan blir det väl mest att kolla andra saker som man missade, vilket jag inte har i huvudet just nu. Tänkt dock kanske ta en tatuering där nere(dom 3 X:ena som är en symbol för Amsterdam) för varje land man är i ta sedan en tatuering som symboliserar det landet/staden.
 
Nae nu blir det att spela vidare heartstone, fick äntlingen en beta key och det är fan grymt som fan då man aldrig fått en beta key någonsin, alltid kul att vara en i början att testa detta. Massor med kramar till er alla <3
Blir en del egobilder på dig denna gång xD
 
 
 

Puha!

Fasen haft grymt svårt att sova i flera dagar men använde fläkten idag för att det inte skulle bli för vamrt och sov helt underbart efter det så blir att varje dag ha fläkten mot sig xD
Fick lite extra energi idag så vart först att dammsuga och sedan efter det tog man ett game i lol vilket gick lite halvt bra för mig då jag körde jungle, vilket jag typ aldrig gör, men det gick rätt bra ändå även fasten man gjorde en del klantiga saker. Vann med vilket var rätt nice ^^. Efter gamet så plockade jag ordning i köket då vi haft bordet som en del avlasning så var bära ner det mesta till soprummet då det var tomma kartonger och likande. Nu har man nyss kommit ur duschen så blir att slappa lite sedan fortsätta med att köra ranked och klättra lite, då jag tappade lusten så gick jag ner en division och måste upp en inom ett par veckor då säsongen tar slut i slutet av denna månad och då vill jag gärna få warden om man är i silver men det ska inte vara några större problem att komma dit upp direkt ^^
 
Nae nu får alla ha det bra och massor med kramar till er alla<3 Avslutar detta med ett par nya bilder jag tog nyss på mig :P Jag vet ni hellre hade velat se en sexig model men ni får nöja er med bild på mig ;P
Lite smått galen bild jag vet men kunde inte låta bli xD
 

Folk och deras förhållanden

Har inte hänt så mycket i mitt liv så därför jag inte direkt uppdaterat men jag har kommit på en tanke då ett par stycken har gått tillbaka till dera respektive ex och ingen av dom är direkt ett helgen och ska dra upp ett par olika så kommer min tanke efter det.
 
Par 1: Tjejen hade en unge sedan ett tidigare förhållande så hittar hon först en kille vilket det tar rätt snabbt slut och sedan hittar hon en till, dom förlovar sig efter 2 månader och någon vecka efter det så friade han. Dom hade något bråk och tydligen så misshandlade(slog) han henne och då gjorde dom slut. Nu ska han tydligen får en chans till.
 
Par 2: Dom har en unge tillsammans och tydligen så har killen inte visat något bevis på att han vill ha något med ungen att göra och i stället för att snacka ut om det så har han snackat olika slags lögner om deras samtal.
 
Det är dessa som jag har tänkt på väldigt mycket nu idag och enda jag kommer fram till är att båda(speciellt par 1) är grymt rädd att bli ensam och dom mår väldigt dåligt inombords. Visst par 2 låter inte så hemskt men det är mycket mera till det men som är grymt jobbigt att förklara och med det så blir personen en dålig människa. Som jag sa till henne så är jag inte för detta nya försöker.. än men får se längre fram om han har ändrat sig.
Dock par nr 1 är ju en helt annan sak då slår man en tjej så är man väldigt otroligt lite värd och speciellt då denna kille är väldigt mycket mera tränad och större än henne. Kommer aldrig någonsin förstå hur man ens kan ge en sådan person en ny chans men en tanke jag fått av just henne är att hon mår nog extremt dåligt inombords samt är väldigt rädd att bli själv då hon är ung(18år) och en mamma men att göra detta beslut är grymt dåligt och visst jag stödjer hennes val till en vis del men tyvärr är jag väldigt säker på att det kommer ta slut mellan dom. För par 2 så tror jag så klart dom kommer hålla ihop längre då dom båda är vuxna.
 
Visst en del som läser detta tänker väl: ja men du har varit singel i typ hela ditt så du är ett stort misslyckande när det gäller att ens bli ett par så du har inget att säga till om detta. Nae visst det är sant att jag har misslyckats totalt när det gäller att få en tjej men då man har kollat hur andra par har det, hur dom är mot varandra så kan jag säga er att jag har lärt mig sjukt mycket genom det, tänk er själva om ni skulle inspektera en sak fast genom olika sätt så kan jag garantera att ni kommer lära er en hel del. Att få en tjej är en helt annan sak än att kunna vara bra på förhållanden och personligen så tror jag den som skulle öppna sig för mig på det sättet skulle nog se mig på ett helt annat sätt.
 
Nae nu blir det se vidare på Farcrape och ni som läser, ni är grymma och älskar er alla <3 :D